Help

FAQ Streekweb

 

Wat houdt Streekweb in?

Voor de bezoeker:

Voor een dagje weg of kort verblijf ga je naar Streekweb.nl. Vul je wensen in en wij geven je inspiratie voor alles wat er te zien, te doen en te koop is in de streek. Voeg ze toe aan je ‘uitje’ en maak een arrangement op maat!

 

Voor de ondernemer:

We verbinden ondernemers en organisaties om gezamenlijk relevante arrangementen op maat te maken voor de bezoeker. Streekweb wil op deze manier lokale ondernemers met een bijzonder aanbod ‘vindbaar, zichtbaar en boekbaar’ maken.

 

Hoe kan ik een arrangement maken?

U kunt onze aangeboden activiteiten en arrangementen toevoegen aan uw route, eventueel aanpassen en uiteindelijk opslaan voor gebruik.

 

Hoe kan ik een uitje/arrangement boeken?

Via Streekweb wordt u doorgestuurd naar de website van de betreffende ondernemer. U kunt vervolgens contact opnemen met het bedrijf om zo het uitje/arrangement naar keuze te boeken.

 

Wanneer gebruik je de ‘log in’ en wat zijn de voordelen van registratie?

Deze functie is voor de bezoeker om zijn persoonlijk profiel aan te maken. Hierin kun je je persoonlijke wensen aangeven en door middel van filters en kenmerken een aanbod op maat arrangeren.

 

Ben ik verplicht tot registratie?

Nee hoor, u kunt zonder zich te registreren gewoon rondkijken op de website.

 

Wat doe ik als ik een vraag of een klacht heb?

Feedback is altijd goed om te horen! U kunt op doordeweekse dagen van 9.00 uur tot 17.30 uur telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 085-0110119 óf stuur een mailtje naar info@streekweb.nl. Op de website vindt u rechts onderin onze chatfunctie. Uiteraard kunt u ook hier uw vraag of klacht neerleggen. Wij zullen deze daarna zo spoedig mogelijk behandelen!

 

Krijg ik korting als ik mijn uitje via Streekweb boek?

Nee, helaas! Wij willen lokale economieën sterker maken! Dit doen we door lokale informatie uit de streek vindbaar en zichtbaar te maken. Aan de achterkant (inlog) verbinden we ondernemers en organisaties om gezamenlijk aanbiedingen/ arrangementen te maken voor de bezoeker. De ondernemers en organisaties spreken samen een prijs af; Streekweb heeft hier verder geen aandeel in.

 

Ik heb een leuke tip voor op jullie site!

Alle tips zijn welkom! U kunt deze mailen naar: redactie@streekweb.nl.

 

Ondernemers

 

Waar kan ik me als onderneming aanmelden om op de site getoond te worden?

Wat leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Streekweb! U kunt een afspraak met ons maken, zodat we een en ander door kunnen spreken en toelichten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0110119 of via info@streekweb.nl.

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Voor een vermelding van uw bedrijf op de website van Streekweb betaalt u slechts €20,- ex. BTW per maand. De samenwerking wordt voor 1 jaar aangegaan; een contract wordt niet stilzwijgend verlengd.

 

Wat is het verschil tussen een betalend profiel dat wordt weergegeven en de gratis profielen die worden weergegeven?

Ondernemers die een betalend profiel hebben op Streekweb kunnen ‘achter de schermen’ in contact komen met elkaar om samen leuke arrangementen te maken voor de bezoeker van Streekweb. Via onze website worden uw social media accounts weergegeven en krijgt u inzicht op uw eigen dashboard over de bezoekersaantallen. Bij een gratis profiel worden alleen NAWT-gegevens vermeldt. Een betalende klant kan daarentegen zijn eigen activiteiten, producten en/of diensten plaatsen. Tevens wordt voor een betalende klant unieke content geschreven en plaatsen we meerdere foto’s om desbetreffende onderneming zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Uw bedrijf wordt meegenomen in de marketing op onze social media en op onze blog.

 

Wat als ik geen tijd heb om tekst aan te leveren voor mijn profiel en deze te onderhouden?

Uw persoonlijke coach neemt contact met u op om in overleg een goede en passende tekst voor u te schrijven/uw aangeleverde tekst aan te passen of te herschrijven. Tevens is het in overleg mogelijk dat wij uw profiel onderhouden. Dit brengt geen extra kosten met zich mee, dit is een service die wij bieden in het ambassadeurspakket van €20,- ex. BTW per maand.

 

Mogen alle ondernemers zich inschrijven?

Alle ondernemers die een leuke activiteit of product hebben waarmee de bezoeker zijn vrije tijd kan invullen mogen zich inschrijven! Dit mag ook van tijdelijke aard zijn.

 

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen en hoe doe ik dat?

Een lidmaatschap bij Streekweb wordt aangegaan voor 1 jaar. Het contract wordt niet stilzwijgend verlengd; wij nemen vanzelf contact met u op om uw bevindingen te bespreken en waar wenselijk/mogelijk aanpassingen in te brengen. Mocht u toch besluiten het contract niet voort te zetten kunt u een email sturen naar redactie@streekweb.nl.

 

Hoe kan ik een arrangement aanmaken?

Om hiervan een handleiding te ontvangen, kunt u een mail sturen naar redactie@streekweb.nl.

 

FAQ samenwerking TOA

 

Wat houdt Streekweb in?

Voor de bezoeker

Voor een dagje weg of kort verblijf ga je naar Streekweb.nl. Vul je wensen in en wij geven je inspiratie voor alles wat er te zien, te doen en te koop is in de streek. Voeg ze toe aan je ‘uitje’ en maak een arrangement op maat!

 

Voor de ondernemer

We verbinden ondernemers en organisaties om gezamenlijk relevante arrangementen op maat te maken voor de bezoeker. Streekweb wil op deze manier lokale ondernemers met een bijzonder aanbod ‘vindbaar, zichtbaar en boekbaar’ maken.

 

Wat houdt Tastes of Abbeys in?

TastesOfAbbeys.com is een website die duurzaam toerisme in de buurt van trappistenabdijen bevordert. De bezoeker vindt op de website naast informatie over trappisten ook wandel- en fietsroutes, handige adressen voor onderweg, tips voor uitjes en vakantiearrangementen.

 

Waarom werken jullie samen?

Omdat ondernemers bij streekweb arrangementen kunnen maken die interessant zijn voor recreanten die geïnteresseerd zijn in trappistenbier en alles wat met trappisten te maken heeft.
Arrangementen die met Streekweb gemaakt worden, kunnen ook op TastesOfAbbeys.com gepresenteerd worden. Zo krijgt dit aanbod een groter bereik en valt het ook op bij bezoekers van over onze grenzen.

 

Hoe werkt dat?

Bij streekweb.nl kan zowel de ondernemer, bezoeker als het systeem arrangementen maken. Arrangementen die een link hebben met een trappisten(bier) of streekproducten uit de buurt van abdijen leggen wij voor aan TastesofAbbeys voor een doorplaatsing.

 

Wat is het voordeel voor mij?

Wanneer u een arrangement maakt op Streekweb en deze ook laat plaatsen op TastesOfAbbeys heeft u meer bereik, ook internationaal en onder een niche-publiek. Bovendien hoeft u niets te doen, wij zorgen ervoor dat TastesofAbbeys binnen 1 week met u contact opneemt.

 

Wat zijn de kosten?

Aan korte vermeldingen bij ToA zijn geen kosten verbonden. Voor uitgebreidere vermeldingen wordt een vergoeding gevraagd. Diegene die contact met u opneemt zal u daarover informeren.

 

Bij Streekweb bieden wij momenteel ambassadeurspakketten à 20 euro per maand. Dit is een tijdelijke aanbieding,

 

Ik ben geïnteresseerd, wat moet ik nu doen?

Wilt u zich aanmelden als ondernemer bij Streekweb, stuur een mail naar info@streekweb.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Hoe word mijn onderneming uiteindelijk geplaatst?

Na aanmelding neemt een van onze coaches contact met u op. Samen gaat u werken aan een goede profieltekst, foto’s en kunt u al snel aan de slag om uw eigen account te beheren voor het maken van activiteiten, acties en arrangementen. Arrangementen die een link hebben met trappisten(bier) of streekproducten uit de buurt van abdijen leggen wij voor aan TastesofAbbeys voor een doorplaatsing.

 

 

 

Contact

Mocht je hiermee nog niet geholpen zijn. Neem dan contact met ons op: 0850 110 119